1. Du er her:
  2. Alle jobber i hele verden
  3. Gigajob Norge
  4. Slik skriver du en suksessrik jobbannonse
 
 

Slik skriver du en suksessrik jobbannonse

Les tips for et suksessrik jobbtilbud

Ikke helt sikker på hvordan du skriver en god annonse for Gigajob? Her finner du noen hjelpsomme tips om hvordan ditt medarbeidersøk på Gigajob blir enda mer suksessrikt. Bare følg de følgende skrittene, som hjelper deg å få oppmerksomhet til potensjelle medarbeidere.

På et online-jobbmarked trenger du en bestemt slags jobbutlysning. Hovedmålet er å bli funnet enklere av jobbsøkere. Så snart annonsen din ble funnet og kontaktet av en arbeidstaker, kan du spørre om dens CV og vitnemål. Les videre og gi din jobbannonse en profesjonell touch:

spacer Tittelen
Det viktigste: Ta deg tid for tittelen: Slagordene som du bruker i tittlen, sammenlignes med slagordene som arbeidssøkere bruker til deres jobbsøk. Bruk alle viktige slagord i tittelen. Istedenfor "lærer" skriv for eksempel "lærer, videregående skole, engelsk, økonomi". Det er tittelen som utgjør forskjellen!
spacer Beskrivelsen
  • Beskriv stillingen nøyaktig. Nevn de daglige oppgavene som må oppfylles. Skriv også om ditt firma eller om teamet, som din nye ansatte skal jobbe i. Slik får jobbsøkeren et først inntrykk av arbeidsområdet.
  • Deretter nevn de krevete kvalifikasjoner. Grader og andre ferdigheter(som MS Office eller spesielle programmer), sertifikat fra videreutdanning, osv. Skriv også om "soft skills" som du krever av medarbeideren din (evne til teamarbeid, sosial kompetanse, lederkvaliteter). Disse opplysningene hjelper jobbsøkeren til å få vite mer om den utlyste posisjonen. Ikke utelat noe.
  • Ikke glem heller å skrive om stillingstypen. Nevn om det dreier seg om en heltids- eller deltidsstilling. Skriv også om ytelser som firmaet tilbyr i tillegg. Disse informasjonene er viktige for arbeidstakere.
spacer Logoen
En bedriftslogo er prikken over i-en. Annonser med bedriftslogo virker mer attraktivt på jobbsøkere og har bedre sjangser for å bli kontaktet.

Følg disse enkelte skritt mens du skriver annonsen din, og finn din nye medarbeider enda fortere! Lykke til!

Ditt Gigajob-team