1. Du er her:
 2. Alle jobber i hele verden
 3. Gigajob Norge
 4. Hjelp: FAQs for formidlere
 
 

Hjelp: FAQs for formidlere

Svar på dine spørsmål om bruk av Gigajob for dine klienter

spacer Kan formidlere bruke Gigajob gratis?
spacer Ja, det kan du. Når du som formidler utlyser søkeprofiler for klienter, er disse prinsipielt gratis. Ved jobbannonser er basis-annonsene på Gigajob helt gratis! I tillegg tilbyr vi betalingspliktige komfort- og premiumannonser. Kondisjonene til disse finner du i vår prisliste.
spacer Kan jeg ha så mange gratis annonser som jeg vil?
spacer Ja, det kan du. Vi har for tiden ikke noe begrensninger, såfremt annonsene dine ikke overtrer våre regler.
spacer Vennligst les våre regler for annonser!
spacer Hvor lenge er annonsene mine aktive?
spacer Alle annonser på Gigajob er aktive i 30 dager. Selvfølgelig kan du også forlenge annonsens løpetid i menyen „Mine jobbannonser“ eller „Mine søkeprofiler“. Komfort- og premiumannonser koster da i tillegg, basisannonsene og søkeprofilene blir selvfølgelig gratis.
spacer Ups! Det ser ut som om jeg har brudd reglene, og kontoen min ble slettet. Hva kan jeg gjøre for å få tilgang igjen?
spacer Unnskyld, når du en gang har blitt slettet, så er dette ugjenkallelig. Heller følg spacer reglene.
spacer Jeg har så mange annonser som jeg gjerne vil publisere på Gigajob. Finnes det en mulighet for laste dem opp automatisk?
spacer Unnskyld, for tiden er dette ikke mulig.
spacer Jeg er ny på Gigajob - hvordan kan jeg registrere gratis?
spacer Bare klikk på “Registrer deg” øverst til høyre på siden, fyll ut skjemaet og send det. Deretter får du en e-post med en bekreftelseslenke. Bare klikk på den og du er registrert.
spacer Hvordan fungerer Gigajob for formidlere?
spacer Etter at du har fullført din gratis registrering, kan du utlyse alle dine annonser gratis. Interesserte brukere kan da finne dine annonser fort og enkelt på Gigajob. spacer Utlys gratis annonse!
spacer Hvordan finner jeg arbeidssøkere/søkeprofiler?
spacer Først skifter du til modusen "Finn søkeprofiler". Søkeprofiler finner du via funksjonen øverst på hjemmesiden. Tast inn stillingsbetegnelsen i tekstfeltet “Hva?” og stedet i tekstfeltet “Hvor?”. Klikk på "Finn søkeprofiler"-knappen og du får en søkeresultatsliste med alle passende profiler.
spacer Hvordan tar jeg kontakt med en søker?
spacer
 1. Ta kontakt med jobbsøkeren:
  La jobbsøkeren få vite om at du er interessert i profilen. Send en kontaktforespørsel til profilens innehaver ved å klikke på knappen "Ta kontakt". Derved blir jobbsøkeren invitert til å se på jobbannonsen din.
 2. Slik ser det ut for jobbsøkeren
  Din kontaktforespørsel sendes til jobbsøkerne. Disse kan da godta eller avslå forespørselen. Dette skrittet ble innført på Gigajob for å beskytte dataene til kandidater og arbeidstakere først.
 3. Når kontaktforespørselen din ble godtatt
  Så snart kontaktforespørselen ble godtatt, byttes kontaktdataene automatisk.Du finner dataene i ditt kontaktsenter. Søknadsprosessen foregår fra nå av via e-post, direkte med innehaveren til profilen.
spacer Gratis søkeoppdrag
spacer Du har ikke funnet det passende med en gang? Det publiseres nye annonser på Gigajob hver dag. Vi kan sende deg en e-post hver gang noen oppretter en annonse som passer med dine søkekriterier. På alle Gigajob søkeresultatssider finner du lenken "Opprett søkeoppdrag" på den høyre siden. Et klikk er nok - og søket ditt lagres. Så sender vi deg fortløpende de nyeste, passende jobbtilbud eller søkeprofiler. Denne tjenesten er gratis og kan avbestilles med bare et klikk til enhver tid.
spacer Hva var passordet mitt igjen?
spacer Bare klikk på “Logg inn” (eller "Registrer") øverst til høyre på siden og følg lenken "Glemt passordet?" Oppgi så e-postadressen din og klikk på “Send”. Du får en e-post med en lenke for tilbakestillingen av passordet. Klikk på denne for å velge et nytt passord.
Viktig: Lenken for tilbakestillingen gjelder bare i 2 timer. Etter det må du få tilsendt en ny e-post.
spacer Jeg har ikke fått meldingen om tilbakestillingen av passordet. Hva kan jeg gjøre?
spacer Gjenta prosessen for å være sikker på at det lyktes: Klikk på “Logg inn” (eller "Registrer") øverst til høyre på siden og følg lenken "Glemt passordet?", oppgi så e-postadressen din og klikk på “Send”. Vennligst se etter at e-postadressen din ikke inneholder skrivefeil. Du burde få en e-post med en lenke for tilbakestillingen av passordet. Det er mulig at e-posten har havnet i din søppelpost. Vennligst sjekk dette, tilpass innstillingene dine, eller oppgi en annen e-postadresse.
spacer Hvordan kan jeg endre tilgangsdataene (passord/e-postadresse) mine?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Hvordan kan jeg avmelde fra Gigajob?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer Jeg har ikke funnet svaret på mitt spørsmål.
spacer spacer Send oss en melding. Gigajob-teamet hjelper deg gjerne.
spacer Jeg har funnet en feil eller et problem.
spacer spacer Fortell oss. Vi arbeider permanent på Gigajob og prøver å stadig forbedre vår nettside. Vi setter pris på hvert forslag du sender oss.
spacer Jeg har et forbedringsforslag.
spacer spacer Vennligst del dine ideer med oss. Vi har allerede en lang to-do-liste, men vi ser fram til å høre hva som brukerne våre synes om vår tjeneste, og om de hjelper oss å gjøre Gigajob enda bedre!