1. Du er her:
 2. Alle jobber i hele verden
 3. Gigajob Norge
 4. Hjelp: FAQs for søkere
 
 

Hjelp: FAQs for arbeidssøkere

Svar på dine spørsmål om ditt jobbsøk på Gigajob

spacer Er Gigajob gratis?
spacer Ja, Gigajob er alltig helt gratis for arbeidssøkere.
spacer Jeg er ny på Gigajob - hvordan kan jeg registrere gratis?
spacer Bare klikk på “Registrer deg” øverst til høyre på siden, fyll ut skjemaet og send det. Deretter får du en e-post med en bekreftelseslenke - og så er du registrert.
spacer Hvordan fungerer Gigajob for arbeidssøkere?
spacer Trinn 1: Registrer deg gratis.
Trinn 2: Utlys en gratis søkeprofil. Oppgi informasjoner som f.eks. stedet og jobben du søker. Med din online-søkeprofil kan du...
… bli funnet fort og enkelt av arbeidsgivere.
… direkte kontakte jobbtilbud som er interessant for deg.
Utlys din jobbsøknad gratis.
Tips: Du kan opprette så mange søkeprofiler på Gigajob som du vil. Bare velg den passende profilen når du tar kontakt med en arbeidsgiver.
spacer Hva kan jeg gjøre for å bli kontaktet av mange arbeidsgivere?
spacer En god søkeprofil bør ha en kort overskrift og en nøyaktig beskrivelse av deg. Slik får arbeidsgivere vite om hva slags oppgaver du kan overta, hva du har gjort i din faglig fortid, og hva som er dine fortrinn - alt ved første øyekast. Et fin bildet kompletterer profilen.
Tips: Er du mangfoldig og i stand til å utføre forskjellige oppgaver? Opprett en separat søkeprofil for hver stilling som du kunne besette.
spacer Hvordan finner jeg jobbtilbud?
spacer Du finner jobbtilbud helt enkelt ved å bruke søkefunksjonen på hjemmesiden. Tast inn stillingsbetegnelsen i boksen “Hva?” og stedet i boksen “Hvor?”. Klikk på “Finn jobber” og du får en søkeresultatsliste med alle jobbtilbud som passer med dine kriterier. Søk nå
spacer Hvordan kontakter jeg et jobbtilbud?
spacer
 1. Ta kontakt med jobbtilbyderen:
  La jobbtilbyderen få vite at du er interessert i stillingen. Send en kontaktforespørsel til jobbtilbyderen ved å klikke på "Ta kontakt". Derved blir innehaveren til annonsen invitert til å se på din søkeprofil.
 2. Slik ser det ut for jobbtilbyderen
  Din kontaktforespørsel sendes til jobbtilbyderne. Disse kan da godta eller avslå forespørselen. Dette skrittet ble innført på Gigajob for å beskytte dataene til kandidater og arbeidstakere først.
 3. Hvis kontaktforespørselen din ble godtatt
  Så snart kontaktforespørselen ble godtatt, byttes kontaktdataene automatisk. Du finner dataene i ditt kontaktsenter. Søknadsprosessen foregår fra nå av via e-post, direkte med jobbtilbyderen.
spacer Gratis søkeoppdrag
spacer Du har ikke funnet det passende med en gang? Det publiseres nye annonser på Gigajob hver dag. Vi kan sende deg en e-post hver gang noen oppretter en annonse som passer med dine søkekriterier. På alle Gigajob søkeresultatssider finner du lenken "Opprett søkeoppdrag" på den høyre siden. Et klikk er nok - og søket ditt lagres. Så sender vi deg fortløpende de nyeste, passende jobbtilbud eller søkeprofiler. Denne tjenesten er gratis og kan avbestilles med bare et klikk til enhver tid.
spacer Hva var passordet mitt igjen?
spacer Bare klikk på “Logg inn” (eller "Registrer") øverst til høyre på siden og følg lenken "Glemt passordet?" Oppgi så e-postadressen din og klikk på “Send”. Du får en e-post med en lenke for tilbakestillingen av passordet. Klikk på denne for å velge et nytt passord.
Viktig: Lenken for tilbakestillingen gjelder bare i 2 timer. Etter det må du få tilsendt en ny e-post.
spacer Jeg har ikke fått meldingen om tilbakestillingen av passordet. Hva kan jeg gjøre?
spacer Vennligst gjenta prosessen for å være sikker på at det lyktes: Vennligst klikk igjen på "Logg inn" (eller "Registrer deg") øverst til høyre på siden, og deretter på lenken "Glemt passordet?". Oppgi så e-postadressen din og klikk på "Send". Vennligst sjekk om e-postadressen din inneholder skrivefeil. Nå burde du få e-posten med lenken for tilbaketillingen av passordet. Vennligst sjekk også søppelposten din, tilpass innstillingene dine eller tast inn en annen e-postadresse i feltet.
spacer Hvordan kan jeg endre tilgangsdataene (passord/e-postadresse) mine?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Hvordan kan jeg avmelde fra Gigajob?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer ...Jeg har ikke funnet svaret på spørsmålet mitt.
spacer Send oss en melding. Gigajob-teamet er der for å hjelpe deg.
spacer ...Jeg har funnet en feil.
spacer Vi arbeider stadig på Gigajob og prøver å forbedre vår side. Vi setter pris på hver henvisning som du sender oss.
spacer ...Jeg har et forbedringsforslag.
spacer Vi har allerede en lang to-do-liste, men vi gleder oss selvfølgelig, at brukerne våre følger med og hjelper oss å gjøre Gigajob enda bedre! Send oss ditt forslag.