1. Du er her:
 2. Alle jobber i hele verden
 3. Gigajob Norge
 4. Regler for annonser
 
 

Regler for annonser

Les om hva du må ha hensyn til når du oppretter jobbannonser

På Gigajob skal arbeidsgivere og arbeidstakere finne hverandre fort og enkelt - og dette helst på en hyggelig vis. Derfor ber vi alle Gigajob brukere om å være høflige, hyggelige og respektere hverandre.

Dessuten finnes det selvfølgelig regler som gjelder for alle. Vi forbeholder oss å endre, forkorte eller slette annonser, om de ikke tilsvarer reglene. Vennligst følg disse reglene på Gigajob

 • spacer Ingen kontaktdata Din Gigajob annonse får ikke inneholde kontaktdata. Det er strengt forbudt å oppgi nettadresser (URLer), telefonnumre, e-postadresser og postadresser i annonseteksten din. Bare (betalingspliktige) layout-annonser er unntatt av dette.
 • spacer Ikke sex Annonser som på en eller annen måte har å gjøre med erotikk/sex, er ikke lov på Gigajob. Du får heller ikke bruke ord i din annonse som er støtende eller ikke tillatt for ungdom.
 • spacer Bare ekte jobbannonser Bare annonser som er virkelige jobbtilbud eller jobbsøknader får utlyses på Gigajob. Derimot er f.eks. kontaktannonser, salgsannonser og lignende forbudt.
 • spacer Bare en annonse per jobb Det er ikke lov å utlyse den samme annonsen flere ganger på Gigajob. Dette gjelder også annonser som bare er lite forskjellige.
 • spacer Ikke vissvass Din Gigajob annonse må inneholde en tydelig beskrivelse om hva den tilbudte/søkte jobben handler om. Det bør straks være klart hva som er arbeidsinnholdene. Vi tåler ikke annonser som er uklart formulerte eller ikke inneholder nok informasjoner.
 • spacer Ingen reklame Selvfølgelig får du framheve fordelene med ditt firma eller dine produkter i annonsen din. Men det er forbudt å utlyse en annonse som ikke søker medarbeidere, men hovedsakelig fungerer som reklame.
 • spacer Ingen pengefordringer Det er strengt forbudt å tilby jobber på Gigajob som søkere på noen måte må betale for; f.eks. for e-bøker, innarbeidelse, flybilletter, dyre telefonnumre, innkjøp av produkter til distribusjon, osv.
 • spacer Ikke noe vondt Vi tåler heller ikke annonser på Gigajob som overtrer gjeldende rett eller oppfordrer til lovbrudd. Det samme gjelder politisk, religiøs eller verdensanskuelig radikale ytringer og all slags nedsettende eller støtende innhold.